Tours

Jungle Resort Pingpe biedt volledig verzorgde tours naar Boven-Suriname aan. Tijdens de drie- tot en met zesdaagse tours wordt u begeleidt door een deskundige gids, die zelf afkomstig is uit het binnenland van Suriname. Het resort is gelegen aan de Boven-Suriname rivier, op ongeveer 3,5 uur varen van Atjoni, het laatste dorpje dat per weg bereikbaar is. In deze omgeving hebben de bewoners hun authentieke leefwijze goed weten te behouden. U zult daarom tijdens uw tour naar Jungle Resort Pingpe het authentieke binnenland van Suriname zien en beleven. En nog lang na genieten van uw vakantie in Suriname.

Wij werken met een zorgvuldig vastgesteld programma, waarbij een goede mix is gemaakt tussen natuur en cultuur. Onze enthousiaste gids informeert u uitgebreid over de cultuur, leefwijze, flora en fauna van het gebied. Natuurlijk houdt de gids rekening met uw interesses en wensen.

Uniek in ons aanbod is de meerdaagse jungletocht, the ‘Back-to-Basic Experience’!

Tijdens deze 2- of 3-daagse ‘jungle experience’ ontdekt u de jungle van Suriname op een avontuurlijke wijze! Vanuit het dorp Pingpe loopt u in ca. 4 uur, afhankelijk van het looptempo van de groep, naar een grote kreek. Tijdens het wandelen, maakt onze gids een pad voor u vrij en daar waar nodig legt hij boomstammen neer om door kreekjes te kunnen lopen. De gids informeert u uitgebreid over de flora en fauna, de wijze waarop medicinale planten uit het bos worden gebruikt in dit gebied. Bij de kreek bevindt zich een provisorisch gebouwd kamp, waar u overnacht in een hangmat met klamboe. Aangekomen op kamp Anjoemara, kunt u genieten van de geluiden van het oerwoud, baden in de sula, vissen of relaxen in uw hangmat. Een avontuur waarbij u ’s avonds wellicht uw eigen gevangen Anjoemara kunt eten. Tijdens deze experience beleeft u de onaangetaste jungle op unieke wijze en vergeet u het leven daarbuiten!

Neem alvast een voorproefje op uw Back-to-Basic tour!