Team

Op Jungle Resort Pingpe wordt u hartelijk ontvangen door een vast team medewerkers. De medewerkers komen allen uit het dorp Pingpe of uit één van de omliggende dorpen. Zij werken met veel plezier op het resort, waardoor zij de mogelijkheid hebben om nieuwe contacten te leggen en andere culturen te leren kennen. Hierdoor kunnen zij zich breder ontwikkelen en zorg dragen voor hun eigen inkomsten.

Medewerkers op Jungle Resort Pingpe – keuken en huishouding

Op het resort werken Trace en andere lokale medewerkers. Zij verzorgen de maaltijden en het onderhoud van het resort. Dagelijks laten chef-kok Trace en haar team hun kookkunsten zien, waarbij zij tijdens de tours een afwisselend menu samenstellen.
Bij het bereiden van de maaltijden gebruiken zij zo mogelijk verse groenten van het kostgrondje (moestuintje) op het oord. Naast het vaste team op het resort maken we voor al onze andere activiteiten gebruik van lokale gidsen en bootsmannen.

Kenpris Chapeau Siesa – Gids en eigenaar van Jungle Resort Pingpe

Kenpris Siesa, meer bekend als ‘Chapeau’, is in 2007 gestart met Jungle Resort Pingpe. Chapeau’s passie is, om zijn gasten op enthousiaste wijze kennis te laten maken met zijn cultuur en de natuur van ‘zijn’ Boven-Suriname. Door zijn kennis en geestdrift, zal uw tour naar het binnenland van Suriname een onvergetelijke ervaring worden. Zoals hij zelf zegt: ‘Wanneer ik in het bos kom, ben ik thuis’. Hij neemt u graag mee naar zijn ‘thuis’, waar u kennis maakt met de marroncultuur en geniet van een mooi avontuur! Chapeau is zeer betrokken, zowel bij zijn gasten als bij de bewoners van Pingpe en de omgeving. Het resort biedt hem de mogelijkheid om ook sociale projecten in de gemeenschap te ondersteunen, zo biedt hij werkgelegenheid en ondersteunt hij bijzondere projecten in het dorp Pingpe en voor de school in Semoisie.
Telefoon: (00597) 8858525 / 8768014

kantoor Jungle Resort Pingpe

Op ons kantoor aan de Kromme Elleboogstraat 22 ontvangt de front office met veel plezier onze gasten om meer informatie over Jungle Resort Pingpe te geven. Tevens kunt u bij het kantoor uw tour naar Jungle Resort Pingpe direct boeken. Ook informeren zij u met veel plezier over andere tours binnen Suriname.
Telefoon:(00597) 420472

Gidsen Jungle Resort Pingpe

Jungle Resort Pingpe werkt samen met verschillende gidsen die ook door ons getraind zijn. Onze gids Cleon begeleidt regelmatig onze gasten.

Onze werkwijze

U kunt uw tour naar Jungle Resort Pingpe rechtstreeks bij ons boeken per e-mail, bij ons op het kantoor of bij een van onze verkoopagenten in Nederland of Paramaribo. Ons kantoor ligt in het hartje van Paramaribo waar uw van harte welkom bent. Tevens kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak met ons maken, dan komen wij naar een voor u geschikte locatie, om u vrijblijvend te informeren over onze tours.

HET TEAM VAN JUNGLE RESORT PINGPE HEET U VAN HARTE WELKOM!